De voordelen van een laadpaal thuis

Geplaatst op

Heb jij al een elektrische auto? Dat is natuurlijk heel erg handig en binnenkort moet bijna iedereen een elektrische auto hebben. De overheid wil namelijk dat vanaf 2035 geen benzine of dieselauto’s verkocht worden. Dit is voor veel mensen een probleem en daarom is het nu al verstandig om na te denken over een elektrische auto. Het kopen van een elektrische auto is niet heel erg lastig, maar je moet wel nadenken over het nemen van een laadpaal thuis. Veel mensen laden hun elektrische auto op bij een laadpaal die door iedereen gebruikt kan worden, maar wist je dat een laadpaal voor thuis heel erg handig kan zijn? Hier zitten namelijk verschillende voordelen aan verbonden, maar wat zijn deze voordelen precies? In dit artikel vertellen we er meer over, zodat je er alles over te weten komt.

Altijd zelf bepalen wanneer je wilt laden

Het grootste voordeel van een laadpaal thuis is dat je zelf kunt bepalen wanneer je de auto op wilt laden. Dit kan niet als je een laadpaal gebruikt die ook door andere mensen gebruikt kan worden. Vaak zijn deze laadpalen bezet en dit kan snel zorgen voor een groot probleem. Je kunt op deze manier niet jouw auto laden en op tijd op het werk komen. Met een eigen laadpaal is dit geen enkel probleem meer en kun je altijd jouw auto opladen. Hierbij is het ook een groot voordeel dat je de auto altijd kunt opladen in de daluren. Je betaalt op deze manier veel minder voor het opladen en je kunt op deze manier veel geld besparen.

Duurzaam

Een laadpaal thuis is ook een duurzame oplossing en een bewuste keuze. Je kunt namelijk gebruikmaken van groene stroom en de laadpaal thuis aansluiten op de stroom die je thuis gebruikt. Als je zonnepanelen neemt, is het dus mogelijk om de auto op te laden met groene stroom. Het is anno 2023 heel erg belangrijk om bewuste keuzes te maken op het gebied van duurzaamheid. Het nemen van een laadpaal voor thuis is een bewuste keuze en goed voor het milieu.

 

Wil jij ook graag een laadpaal thuis? Kijk dan goed op het internet en zoek een specialist op het gebied van laadpalen, zodat je snel kan worden geholpen.

Gerelateerde berichten

Over ons

We praten je bij over de autowereld en zetten lease auto’s in het zonnetje. Lees onze blogs.

Contactgegevens

Via info @ shortleasecompany.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden