Wat doe je als je eenmalig vervoer nodig hebt?

Geplaatst op

Heb je voor een korte periode een auto nodig? Dan vormt shortlease mogelijk de oplossing! Maar wat doe je als je slechts eenmalig vervoer nodig hebt? In dit geval is het niet aan te raden om een leasecontract af te sluiten. Wij laten je weten voor welke alternatieven je in dit geval kunt kiezen. Op die manier kun je een weloverwogen beslissing maken.

In veel gevallen is de taxi de beste keuze

Als je eenmalig vervoer nodig hebt, kunnen we je in veel gevallen een taxi aanbevelen. Dat geldt zeker voor ritjes naar bijvoorbeeld de luchthaven of een belangrijke afspraak. Een goede taximaatschappij zorgt ervoor dat je op tijd op je bestemming aankomt. Als je met de taxi gaat, hoef jij je niet druk te maken over het parkeren. Zo bespaar je parkeerkosten als je een lange tijd weggaat, maar het scheelt ook een hoop stress. Een voorbeeld van een goede taximaatschappij is Dutchvipservices. Bij deze partij reis je altijd in een luxe voertuig en zorgt men voor een optimale beleving.

Je kunt ook overwegen om een auto te huren

Als je slechts eenmalig een voertuig nodig hebt, kun je er ook voor kiezen om een auto te huren. Het nadeel daarvan is dat je zelf moet rijden en de auto ook op je bestemming moet parkeren. Bovendien wordt er ook van je verwacht dat je de auto weer terugbrengt naar de verhuurmaatschappij. Om die reden is een taxi een beter alternatief als je bijvoorbeeld naar de luchthaven wilt. Maar ook als je naar een evenement of zakelijke meeting gaat en een drankje wilt drinken, is zelf terugrijden uiteraard geen optie.

Het openbaar vervoer

Tot slot is het nog een optie om met het openbaar vervoer naar je bestemming te gaan. Het openbaar vervoer is in veel gevallen de goedkoopste optie. Het nadeel van het openbaar vervoer is echter dat je risico loopt op eventuele vertragingen. Ook stopt het openbaar vervoer meestal niet exact op je bestemming, waardoor je in veel gevallen ook nog een stuk moet lopen. Bovendien vindt lang niet iedereen het fijn om in een volle bus of trein te zitten.

Gerelateerde berichten

Over ons

We praten je bij over de autowereld en zetten lease auto’s in het zonnetje. Lees onze blogs.

Contactgegevens

Via info @ shortleasecompany.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden